Recensies

"Beste Edward, mag ik je bij deze van harte feliciteren. Op basis van prijs/kwaliteit kan ik niet beter boeken. Zelf runnen wij een firma in geluid en licht, we komen op vele plaatsen met en zonder artiesten. Ik kan u aan iedereen aanbevelen." Patrick Hoskens; Sound & Vision Team; België.

Beste Edward, wat heb je onze gasten geweldig weten te entertainen. Bedankt voor de magie tijdens ons jaarlijkse etentje met de partners" Jan van Dijke; Voorzitter Biljartvereniging Zeeland

Wat een leuke goochelaar. Hij kent het "klappen van de zweep" op goochelgebied. De familie heeft genoten! Fam. Verheijen; Ter gelegenheid van het 40 jarig huwelijk.

Wat een verschrikkelijk goede goochelaar. Je komt er gewoon niet achter hoe hij het doet! Veel dank voor je aanwezigheid, je was top! VVGA Open tennis toernooi

Sommige bekende trucs zijn nog leuker als je ze live ziet. Een topavond. Dorpsfeest Wijngaarden

Edward je was super. Een aanrader, ga zo door! Verjaardag/Jubileum Familie Boekhout

Wij vonden het heel leuk dat je er was! Je deed coole trucs en we snappen er nog steeds niks van. Fam. Atheunisse; Ter gelegenheid van 50e verjaardag.

Beste Edward, bedankt voor de leuke trucs. Je hebt er een onvergetelijk feestje van gemaakt met je kunsten! Saya; Ter gelegenheid van de 1e verjaardag van hun zoon.

Hallo magiër, ik was gelijk enthousiast toen ik jouw zag. Jouw kaart truc was een truc die ik nog niet had gezien. Het leek wel magie. Trouwerij bij van der Valk te Oostzaan.

Edward heeft op ons kraamfeest een fantastische act gegeven. Iedereen heeft genoten. Familie Day, kraamfeest.

Topper! Super bedankt voor de leuke avond, ik zou je zeker aanraden. Het is leuk om in een gezelschap door jou entertaint te worden. Volgende keer bel ik je zeker weer! Bedrijfsbarbecue Optima.

Een fantastische goochelaar, waarbij de gezichten van de gasten beginnen te stralen. Je weet goed de doelgroep in te schatten en mee om te gaan. Zeker een aanrader! Stichting Lustrum UVSV/NVVSU te Utrecht.

Beste Edward, Bedankt voor de super leuke show. We hebben enorm van je genoten! Particuliere verjaardag.

Superleuk met Edward! De mensen die aanwezig waren hebben zich goed vermaakt!  Ze waren vol lof! Ter gelegenheid van 40e verjaardag.

©2016 Goochelaar Edward. Slauerhoffstraat 1B, 3202 VT Spijkenisse KvK 66302285
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin