Over Goochelaar Edward

Mijn naam is Edward van Leeuwen, 30 jaar en woon achtend in Spijkenisse. Sinds Juli 2016 ben ik als ZZP-er actief als goochelaar onder de naam "Goochelaar Edward".

Van jongs af aan kreeg ik, als vele kinderen, mijn eerste goocheldoos met Sinterklaas. Bij mij verdween deze niet in de kast, maar moest bij iedere gelegenheid uit de kast worden gehaald om de aanwezige gasten te entertainen. Deze fascinatie  voor het goochelen is altijd gebleven en heb dan ook in 2016 besloten om er semiprofessioneel mee aan de slag te gaan.

Van mijn eerste opdracht in een studentenhuis tot een studentenfeest van ruim 3000 gasten, geen opdracht is voor mij te gek.

Goochelaar Edward hanteert een goede prijs/kwaliteit verhouding en heeft zo een optie voor ieder budget.

©2016 Goochelaar Edward. Slauerhoffstraat 1B, 3202 VT Spijkenisse KvK 66302285
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.